translate

Noticies

 

NOVES TENDÈNCIES EN ALTA DECORACIÓ

El dimarts 15 de desembre es va presentar a Pintures Janer EASYFLOOR,

Microciment en diferents colors per a aplicar sobre tot tipus de superficies.

Volem agraïr a tots els nostres clients la seva confiança i la gran afluencia a aquesta sessió.

 

 

 

 

VIATGE A MONTO AMB CLIENTS

Un grup de clients de Pintures Janer visita la nova fàbrica de Monto a València.

El passat 7 i 8 de maig de 2015 un grup de clients va visitar les noves instal.lacions de la fàbrica de pintura Montó a València.

Es va aprofitar l'ocasió per combinar la formació i informació sobre nous articles amb estones de lleure. Una bona combinació pels nostres professionals i amics.

 

 

 

 

A.I.CHEM , distribuïdors en exclusiva

Pintures Janer som distribuïdors en exclusiva per tot Catalunya dels productes A.I.CHEM, especialistes en articles per a la neteja en el sector de l'automòbil i la industria i la higiene personal dels professionals del món de la pintura.

 

 

 

 

 

 

Pintures Janer Organitza un concurs i un taller de graffiti

El passat dissabte 18 d'abril /2015 Pintures Janer va organitzar una jornada al voltant del graffiti amb un concurs i un taller per infants

La seu del carrer Melió de Pintures Janer va acollir dissabte passat un concurs de graffiti i un taller per infants. Els tres guanyadors van pintar les parets del local de l'empresa amb els graffitis que havien presentat al concurs. Els tres graffitis guanyadors, doncs, es poden veure al local de Pintures Janer del carrer Melió.

El concurs estava obert des del febrer, quan es van presentar les bases. De les dotze persones que hi van presentar els seus graffitis, l'empresa de pintures Montana, va escollir-ne els tres millors. Aquests són els que dissabte van estar pintant, durant tot el dia, els graffitis que es poden veure a les parets de Pintures Janer. El premi pels guanyadors va ser un lot de productes Montana, a més de tot el material necessari per aplicar el seu graffiti.

Mentrestant, Pintures Janer també havia organitzat un taller de graffiti pels més petits. D'aquesta manera els donaven a conèixer el graffiti com a art, totes les tècniques i les seves formes. Al taller, que va durar dues hores, s'hi van presentar un total de 35 infants que, després, van poder observar com els guanyadors del concurs decoraven les parets exteriors del local. 

 

Xapistes a Pintures Janer

El dijous 12 de març/2015 vàrem convidar, per primera vegada, als experts en xapa dels Tallers clients nostres a Vilafranca del Penedès.

El motiu era presentar la nova línea de productes 3M: CUBITRON II, especials per als xapistes.

Volem agraïr a tots els nostres clients la seva confiança i la gran afluencia a aquesta sessió.

 

 

 

 

 

 

Inauguració Nova Botiga Lleida

El passat 4 d'abril hem inaugurat una nova botiga al Carrer Templers, 15 de LLEIDA.

Després d'iniciar la nostra incursió en aquesta zona en el món de la carrosseria, amb aquesta botiga ens hi introduirem de ple en el món de la decoració.

D'aquesta manera esperem donar un millor servei als nostres clients d'aquesta zona, i també ampliem la nostra área d'influència, actualmente a les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida.

 

 

 

 

Festa mayor Sant Cugat Sesgarrigues

 

1e concurs de pintura rápida.

 

 

 

Ambients infantils

Hem incorporat la nova i revolucionària linea de pintures pensades per tenir cura de la teva salud y de la teva familia i, sobretot pels més petits de la casa.

 

 

 

 

 

Xylazel Aire Sano

Una pintura adequada per a ambients infantils, ecologica, en acabat mat, especial per a parets i sostres d'interior i amb una àmplia gamma de colors per combinar.

Efecte pisasarra, es pot pintar am guix y netejar facilmente.

 

 

 

 

 

 

Presentació Lleida

A finals de l’any 2012 Pintures Janer vàrem iniciar la distribució de Pintures per a la carrosseria i annexos a la zona de Lleida.

Per tal d’agrair la nostra confiança i ampliar les nostres relacions amb els nostres clients de la zona, el passat dijous 21 de març de 2013 ens vàrem reunir amb ells de la mà dels nostres proveïdors Nexa Autocolor i 3M. Després de la presentació es van sortejar diversos obsequis entre els nostres clients i vàrem gaudir d’un esplèndid lunch al mateix hotel.

L’acte va resultar un gran èxit per nosaltres i, pels comentaris dels nostres clients, ells també en va sortir molt satisfets.

 

Decoració Caparol

Pintures Janer hem incorporat recentment la prestigiosa marca de productes de decoració CAPAROL.

Una extensa gamma d'articles per a la Decoració i l'Alta Decoració, d'origen alemany, reconeguts mundialment per la seva gran qualitat i preus competitius.Amb aquesta nova línia de productes, Pintures Janer apostem per un futur on la qualitat serà l'exponent diferenciador.

Aprofiteu per consultar la seva web: www.caparol.es

 

 

 

Pintures Monto

Els dies 3 i 4 de juliol de 2008, alguns clients de Pintures Janer es van desplaçar fins a la fàbrica de Pintures Monto per tal de poder visitar-la i assistir a un curs dels últims productes d'Alta Decoració. El curs va ser molt profitós, però encara ho varen ser més les diverses reunions gastronòmiques. Des d'aquí volem felicitar a Pintures Monto per la organització.

 

 

Pintures Hammerite

Pintures Hammerite ha tret una línia d'esmalts que es poden aplicar directament sobre metalls no ferrosos, com l'alumini, galvanitzat, etc. Es troben disponibles en diversos colors. Ho trobareu en stock als nostres establiments de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia. A la resta d'establiments sota comanda.

 

 

 

 

Giorgio Graesan d'Alta Decoració
Recentment hem incorporat la línia de productes de la marca Giorgio Graesan d'Alta Decoració. Amb una extensa gamma d'acabats com Spirito Libero, Spatula Stuhhi, Transparenze, Pictura, ... Demaneu-nos-en informació. També podeu conectar-vos a la seva web per a verure'n aplicacions o saber-ne més detalls: www.giorgiograesan.com

 

 

Anuncis publicitaris