translate

Qui som

Pintures Janer, és una empresa dedicada a la venda i distribució de productes relacionats amb el món de la pintura i la decoració. Dins del sector es dirigeix tant al món professional com al domèstic.

Situada a Vilafranca del Penedès, va iniciar la seva activitat l'any 1957 i actualment disposa d'una àmplia xarxa d'establiments repartits en diverses comarques de Catalunya que ens permet estar més a prop dels nostres clients.

La gamma de productes abarca els sectors de la decoració, carrosseria, nàutica, fusteria, productes químics i belles arts. A més a més de tota la maquinària necessària per la seva adient aplicació. L'estreta relació amb les primeres marques del sector, ens permet oferir els productes més innovadors amb la total garantia de qualitat.

Ja des dels seus inicis, Pintures Janer ha estat associat als grups de comerç de pintura més importants, començant pel Grup Espatula, que actualment està integrat dins el grup nacional de distribuïdors de pintura GRUP PYMA.

La distribució gratuïta dels productes es realitza amb la nombrosa flota de vehicles que disposa l'empresa. Les diferents rutes de distribució abasten tota l'àrea del Penedès, Garraf, Camp de Tarragona, Anoia i les terres de l'Ebre.

Això no seria possible sense els nostres professionals, que donen al client l'assessorament tècnic necessari per a la seva bona aplicació.